afbeeldingmaat 420x318 pixels
afbeeldingmaat 420x420 pixels
afbeeldingmaat 420x318 pixels
MMXIV
Nieuwe vakbekwame ‘dorpsgarage’
Op het industrieterrein in Noardburgum had onze opdrachtgever de wens om een fris en efficiënt nieuw gebouw te realiseren. Het al jaren goed lopende Autobedriuw Noardburgum was toe aan een comfortabel gebouw waar de klanten goed kunnen worden bediend. De basis voor het ontwerp vormt de logistiek. Hoe kan de apparatuur in de werkplaats zo goed mogelijk worden ingezet en krijgen de autobruggen hun logische plek. Daarnaast moeten de klanten worden ontvangen en te woord worden gestaan. De opdrachtgever vindt het heel belangrijk dat ook de medewerkers een mooie lichte werkomgeving hebben en dat er een ruimte kantine is zodat men even in een andere sfeer een boterham en een kopje koffie kan nuttigen. De gewenste lichte werksfeer binnen hebben we ook vertaald aan de buitenkant. De compositie van zwarte beplating en witte plint maakt dat het geheel luchtig en jong oogt. We vinden het belangrijk om te zoeken naar een expressie van het gebouw zodat de opdrachtgever kan uitstalen wat hij wil zijn met zijn bedrijf. De trotse eigenaren hebben ons vertelt dat door de uitstraling van het gloednieuwe onderkomen en natuurlijk de geleverde kwalitatieve autoreparaties er een nieuwe klantengroep is aangeboord. Wij het vinden het natuurlijk geweldig dat door de juiste snaar te raken met het ontwerp je dit blijkbaar mede kunt bewerkstelligen.
projectfotos >
afbeeldingmaat 420x318 pixels
MMXIV
Nieuwe vakbekwame ‘dorpsgarage’
Op het industrieterrein in Noardburgum had onze opdrachtgever de wens om een fris en efficiënt nieuw gebouw te realiseren. Het al jaren goed lopende Autobedriuw Noardburgum was toe aan een comfortabel gebouw waar de klanten goed kunnen worden bediend. De basis voor het ontwerp vormt de logistiek. Hoe kan de apparatuur in de werkplaats zo goed mogelijk worden ingezet en krijgen de autobruggen hun logische plek. Daarnaast moeten de klanten worden ontvangen en te woord worden gestaan. De opdrachtgever vindt het heel belangrijk dat ook de medewerkers een mooie lichte werkomgeving hebben en dat er een ruimte kantine is zodat men even in een andere sfeer een boterham en een kopje koffie kan nuttigen. De gewenste lichte werksfeer binnen hebben we ook vertaald aan de buitenkant. De compositie van zwarte beplating en witte plint maakt dat het geheel luchtig en jong oogt. We vinden het belangrijk om te zoeken naar een expressie van het gebouw zodat de opdrachtgever kan uitstalen wat hij wil zijn met zijn bedrijf. De trotse eigenaren hebben ons vertelt dat door de uitstraling van het gloednieuwe onderkomen en natuurlijk de geleverde kwalitatieve autoreparaties er een nieuwe klantengroep is aangeboord. Wij het vinden het natuurlijk geweldig dat door de juiste snaar te raken met het ontwerp je dit blijkbaar mede kunt bewerkstelligen.
projectfotos >